X
تبلیغات
رایتل

گل های بابونه

حرف های یک شیمیست با خدا+خودش
سه‌شنبه 29 مرداد‌ماه سال 1392

دستور پخت آش دوغ اردبیل

چند وقتی است که دوستان از من دستور پخت آش دوغ را می خواهند

و من هم اکنون این دستور را آماده و برای عده ای از دوستان میل کردم

گفتم تو وبلاگ هم بگذارم تا دیگران هم استفاده کنند

امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

نوش جان

 

 دستور پخت آش دوغ اردبیل

مواد لازم برای 4 نفر

دوغ پاکتی یک بسته

ماست 2 لیوان

آب سه لیوان

برنج یک پیمانه

آرد برنج 3 قآشق غذاخوری

تخم مرغ یک عدد

سبزی شامل تره شوید و کشنیز 500 تا 700 گرم

نخود یک پیمانه پخته

سیر 5 الی 10 حبه با رنده ریز یا له شده

نمک به میزان لازم

دستور تهیه

ابتدا یک قابلمه متوسط را انتخاب کرده و دوغ و ماست و آب را داخلش می ریزی و خوب هم میزنی تا یکدست و یکنواخت شود بعد در یک ظرف جداگانه برنج و آردبرنج و تخم مرغ را خوب بهم میزنی اگه ارد برنج ندآشتی هم عیبی ندارد ولی اردبرنج لعاب خوبی میدهد. بعد مخلوط برنج را به قابلمه اضافه میکنی و روی شعله با حرارت متوسط هم میزنی عمل هم زدن تا جوشیدن دوغ ادامه دارد تا د وغ نبرد وقتی دوغ جوشید شعله را کم میکنی و حدود یک پیمانه نمک اضافه میکنی البته دوغ های پاکتی اکثرا نمک دارند پس دقت کن بعداز حدود پنج دقیقه که دیدی برنج پخته سبزی و نخود را اضافه میکنی حدود دو دقیقه بعد نصف سیر کوبیده شده را اضافه میکنی بقیه سیر را در مرحله اخر که میخایی آش را خاموش کنی میریزی تا عطر سیر از بین نرود بعد از انکه سبزی پخت و نمک را اندازه کردی آش اماده سرو است نوش جان

نکته دیگر این است اگر دوس داشتی میتوانی از گوشت قلقلی ریز هم در آش استفاده کنی تا یک غذای کامل شود برای این کار کمی گوشت چرخ کرده را برداشته و دو حبه سیر داخلش رنده میکنی بعد نعنای خشک نمک و فلفل اضافه و خوب مخلوط کرده و بادست گردی های کوچک درس وقبل از سبزی و نخود به آش اضافه میکنی.

می توان از ماست استفاده نکرد و دو بسته دوغ استفاده کرد اما این نکته را باید مدنظر داشت که  ماست، آش را خوشمزه غلیظ و چربتر میکند پس ماست رو هم استفاده کنید 

ارسال در فرندفا